SZC logo

Érdi Szakképzési Centrum

OM kód: 203036/007 | 2030 Érd, Ercsi út 4.

Intézmény logo

Érdi SZC Kós Károly Technikum

HírekKözérdekű adatokKRÉTA
Széchenyi 2020

Bemutatkozás

Kedves Látogató!

Köszöntöm az Érdi SZC Kós Károly Technikum megújult weboldalán.

Dinamikusan fejlődő, közel ezer diákot oktató iskolánk 1955-ös alapítása óta Érd egyetlen szakképző intézménye. Jelenlegi helyén 1973 óta képezi a beiratkozott diákokat. Intézményünkben 15 szakma közül választhatnak a hozzánk jelentkezők. Technikumi és szakképző iskolai képzési kínálatunkban piacképes szakmákat talál a képzést kereső diák és felnőtt tanuló. Az országban elsőként indíthattunk okleveles közszolgálati technikus képzést, amelyet a Nemzeti Közszolgálati Egyetemmel kooperálva valósítunk meg.

Akkreditált ERASMUS+ iskolaként a köznevelés és a szakképzés területén is rendszeresen szervezünk tanulmányutakat diákjaink számára. Célunk a jól képzett, széles látókörű szakemberek képzése, kibocsátása a munka világába.

Ökoiskolaként elkötelezettek vagyunk a környezettudatosság iránt. Pénziránytű iskolaként diákjainkat takarékosságra, észszerű pénzügyi döntésekre igyekszünk nevelni.

Megújuló tanulási környezetben felkészült oktatóink segítségével a középiskolai korosztály és a felnőttek képzésére jelentkezők egyaránt eredményesen készülhetnek fel vizsgáikra.

Dózsa Lajos

igazgató


Partnereink

SZC logo

Érdi Szakképzési Centrum


Érdi SZC Kós Károly Technikum

2030 Érd, Ercsi út 4.

Telefon: +3623365501

E-mail: iskola@koserd.hu

OM azonosító: 203036/007

Felnőttképzési nyilvántartás száma:


2024Érdi SZC Kós Károly Technikum